Kwaliteit

In lijn met wetten en regels

ISO 14001 Tonnaer is gecertificeerd volgens de norm ISO 14001. Daarmee voldoen we aan alle wetten en regels rond de stoffen die we gebruiken en opslaan. Ook weten we wat te doen in een noodsituatie of bij een calamiteit. ISO 14001 én het certificaat Duurzaam Inkoop Grafimedia zorgen ervoor dat we garant staan voor de naleving van zelfs de strengste milieueisen binnen de grafische industrie.

U mág ons kwaliteitshandboek doornemen

ISO 9001:2008 Binnen de grafische industrie is ISO 9001:2008 hét kwaliteitscertificaat. Daar beschikken we dus over. En over een kwaliteitshandboek. Waarschijnlijk wilt u dat niet helemaal doornemen. Of helemaal niet. Daarom geven we u een korte samenvatting: u kunt er zeker van zijn dat we er alles aan doen om de kwaliteit van onze bedrijfsonderdelen en (productie)processen te garanderen. Ook dat maakt deel uit van één zijn met je werk. En van onze betrokkenheid bij u als klant.

Kleuren keuren

ISO 12647-2 Bij drukwerk is kleur meer dan ontzettend belangrijk. Daarom keuren we de kleuren binnen het drukproces volgens de norm ISO 12647-2. Die norm geldt ook voor het inline meetsysteem van onze persen. Op die manier zorgen we voor een nauwkeurig, voorspelbaar eindresultaat en een constant kleurbeeld. Bovendien gebruiken we een rastertechniek waardoor rasterlijnen of -punten met het blote oog niet meer waarneembaar zijn. Zo ontstaat een rustig beeld.